Avisos legals de la web de FIRHABIT

1. Dades identificatives

Aquesta web és propietat Carles Fabregà i Colomer, titular de la marca FIRHABIT (en endavant, FIRHABIT) domiciliada a la Riera Bisbe Pol, 68 d’Arenys de Mar, C.P. 08350 Barcelona.

2. Política d'enllaços

Els links o enllaços amb altres pàgines web que apareguin a les pàgines de www.firhabit.com s'ofereixen a efectes merament informatius a l'usuari, per la qual cosa FIRHABIT no es responsabilitza sobre els productes, serveis o continguts que s'ofereixin o subministrin en les pàgines de destinació ubicats en un altre domini.

3. Drets de Propietat Intel·lectual i Industrial

Tot el material que apareix a www.firhabit.com pertany a FIRHABIT, ja sigui en qualitat de propietari o per ús de llicència, per tant, estan protegits pels drets de propietat intel·lectual tal com s'estableix a la LPI. Qualsevol ús no autoritzat de forma expressa s'entendrà com a vulneració d'aquests drets i podria donar lloc a les sancions pertinents. Queda, per tant, prohibida la reproducció, explotació, alteració, distribució i difusió pública dels continguts d'aquesta web sense els preceptius permisos de l'autor.

4. Protecció de Dades o Política de Tractament de Dades de Caràcter Personal

Les dades proporcionades a través del web són emmagatzemades en un fitxer de dades propietat de FIRHABIT que ha estat declarat, com és preceptiu, a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades. La finalitat d'aquestes dades serà exclusivament per realitzar la contractació del servei sol·licitat i per notificació posterior de promocions o serveis en l'àmbit de la pròpia empresa. En cap cas seran cedides a terceres persones o empreses, excepte les exigides per la Llei. Els fitxers poden ser tractats per empreses encarregades de tractaments de dades i allotjaments web. Aquests proveïdors han subscrit contracte de serveis en què es comprometen a les mateixes condicions de tractament que imposa FIRHABIT tal com exigeix ​​la LOPD. L'Usuari té la possibilitat d'exercitar, els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, bé enviant un escrit a FIRHABIT Ref Dades, (Riera Bisbe Pol, 68, Arenys de Mar, C.P. 08350 Barcelona), bé enviant un correu electrònic a [email protected], indicant BAIXA o bé trucant per telèfon al +34 937 923 661. També és possible realitzar la baixa de les nostres newsletters fent clic en l'enllaç de BAIXA situat al peu.

5. Jurisdicció i lleis aplicables

L'usuari accepta que la legislació aplicable al funcionament d'aquest servei és l'espanyola. Qualsevol controvèrsia sobre la interpretació o aplicació d'aquestes clàusules seran competència dels jutges i tribunals del domicili del consumidor. En cas de clients residents fora de l'estat espanyol els tribunals competents seran els de Barcelona.